BORG BWT ACADEMY VOOR
PROFESSIONALS: VERRIJK JE KENNIS

 

EDUCATIE OP MAAT

Borg BWT Academy zet zich in om je voor te bereiden op uitdagingen en veranderingen in de sector. Enkele van onze toonaangevende thema’s zijn:

  • De Omgevingswet (Ow)
  • Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)
  • Besluit bouwwerken leefomgeving 2021 (Bbl)
  • Bouwbesluit 2012
  • De Wet Ruimtelijke ordening (Wro)
  • Bouw- en sloopveiligheid

Of je nu je huidige opleiding wilt aanvullen, je kennis wilt opfrissen of een nieuwe richting op wilt gaan onder de veranderende wetgeving; wij hebben een opleiding, cursus of training die bij jou past.

Laten we praten
Bij Borg BWT waarderen we de kracht van dialoog. Neem contact met ons op voor een verrijkend gesprek over hoe we samen kunnen werken aan jouw professionele groei en ontwikkeling.

DE KRACHT VAN KENNIS

“Kennis is macht.”  In de dynamische wereld van bouwtechniek, kwaliteit, controle en -inspectie wordt het belang van blijvende educatie steeds duidelijker. Bij Borg BWT bieden we professionals de kans om te groeien, ongeacht het stadium van jouw carrière.

Opleidingen voor professionals
Of je nu al een solide achtergrond hebt in de bouwwereld of net begint met een carrière binnen de bouwsector, er is altijd ruimte voor groei. Onze opleidingen zijn ontworpen om je kennis uit te breiden, zodat je je kunt richten op specifieke functies binnen bouw- en woningtoezicht of je jezelf kunt voorbereiden op nieuwe rollen met betrekking tot de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer