DESKUNDIG ADVIES EN BEGELEIDING

 

ADVIES OP MAAT

Elke organisatie is uniek, en daarom nemen we de tijd om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Aan de hand van dit inzicht adviseren we u over de noodzakelijke stappen, zodat u volledig kunt meebewegen met de laatste ontwikkelingen, en  uw taken adequaat kunt uitvoeren.

Laten we praten!
Een gezonde fysieke leefomgeving is van groot belang. We waarderen een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd voor een uitgebreid gesprek. Zo zorgen we ervoor dat we volledig op één lijn komen en uw belangen optimaal kunnen behartigen.

DE IMPACT VAN WETSWIJZIGINGEN OP UW ORGANISATIE

Bent u voorbereid op de gevolgen van de Omgevingswet (Ow) en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) voor op uw organisatie? Ons deskundig team verdiept zich in uw specifieke situatie, en belangen en behoeften. We stellen een uitgebreide impactanalyse op, zodat u weet waar u staat en wat de vervolg stappen zijn. Wij staan klaar om directe ondersteuning te bieden met ons ervaren personeel.

Diepgaand advies en begeleiding
Navigeer soepel door de aanstaande wetswijzigingen met onze begeleiding. We adviseren u niet alleen over de nuances van de Ow en de Wkb, maar ook over de rol van uw organisatie daarin. Het gaat om het juist interpreteren van de impact van deze veranderingen op uw organisatie en personeel, en het formuleren van beleid dat praktisch uitvoerbaar is. Onze begeleiding zorgt ervoor dat u de kwaliteit en efficiëntie van uw dagelijks bestuur, te midden van alle veranderingen, kunt handhaven.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer