DETACHERING VAN VAKKUNDIGE PROFESSIONALS

 

MAAK KENNIS MET ONZE PROFESSIONALS

Vergunningverleners Wabo

Onze Vergunningverleners Wabo zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgevingomtrent bouwen. Met deze kennis, in combinatie met het geldende beleid, zijn zij in staat om bouwplannen adequaat te toetsen…
Lees meer >

Toezichthouders Wabo

Onze Toezichthouders Wabo controleren lopende bouwprojecten, waarbij ter plaatse toezicht gehouden wordt op de uitvoering van de werkzaamheden en de veiligheid van de omgeving. Ze fungeren als aanspreekpunt voor bewoners..
Lees meer >

Juristen Wabo

Adviseren en/of procederen, onze Juristen Wabo zijn van alle markten thuis. Ze gaan geen obstakel uit de weg om het maatschappelijk belang te behartigen. Ze zijn bekend met de juridische procedures en hebben gevoel voor politieke sensitiviteit…
Lees meer >

Stedenbouwkundigen

Onze Stedenbouwkundig experts zijn volledig thuis in ruimtelijke ordening, bouwkunde en planologie. Ze helpen ideeën en initiatieven om te zetten in concrete plannen, met oog voor kwaliteit en gevoel voor maatschappelijk belang.
Lees meer >

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE PROFESSIONALS

Bij elke organisatie staat het voldoen aan wet- en regelgeving hoog in het vaandel. Met aanstaande veranderingen zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de Omgevingswet (Ow), is het essentieel om de gevolgen te begrijpen en proactief te handelen. Hoe zullen deze veranderingen de capaciteit en financiën van uw organisatie beïnvloeden? Bent u straks nog verzekerd van veilige bouwwerken op een technisch acceptabel niveau? En zijn uw medewerkers voorbereid op de veranderingen?

Onze professionals bieden niet alleen diepgaande expertise op het gebied van relevante wet- en regelgeving, maar zorgen ook voor een vlotte integratie van uw organisatie in deze veranderende context. Wij anticiperen op mogelijke uitdagingen, adviseren over noodzakelijke aanpassingen en waarborgen dat uw projecten voldoen aan de benodigde normen. Kortom, kiezen voor onze professionals betekent kiezen voor een soepele overgang naar de toekomst van bouw- en woningtoezicht.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!