HOE ONDERSTEUNT BORG BWT U ALS OPDRACHTGEVER?

We zijn u graag van dienst en staan u met raad en daad bij.

DIENSTEN AFGESTEMD OP ACTUALITEITEN

Bij Borg BWT erkennen we de uitdagingen die de Wkb en de Ow met zich meebrengt. Ons gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat bouwwerken betaalbaar, veilig en van hoge kwaliteit blijven. Onze expertise kan u helpen deze overgang soepel te maken. Of u nu advies, opleidingen of ondersteuning nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Ruime ervaring in het borgen van de kwaliteit in de fysieke leefomgeving
Onze jarenlange betrokkenheid bij het waarborgen van de kwaliteit in de fysieke leefomgeving betekent dat we soepel anticiperen op veranderingen. Laat ons u begeleiden.

Detachering

Detachering

Advies

Advies

Academy

Academy

HOE DE WKB UW BOUWPROJECTEN BEÏNVLOEDT

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) kan gevolgen hebben voor de aanpak van uw bouwprojecten. De aankomende Omgevingswet, de (financiële) impact en de vraag of uw bouwwerken nog steeds voldoen aan de veiligheidsnormen zijn allemaal punten van zorg. Overziet u de organisatorische veranderingen en de effecten hiervan op uw medewerkers?

WIJ BORGEN

Wij hebben jarenlange ervaring met het borgen van kwaliteit in de fysieke leefomgeving. Hierdoor weten wij goed te anticiperen op veranderingen binnen de sector en helpen wij u bij uw vraagstukken.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!