OVER BORG BWT

EEN TRADITIE VAN VERTROUWEN EN KWALITEIT

Bij Borg BWT ademen we bouw- en woningtoezicht. Al jarenlang navigeren we door de evoluerende industrie, waarbij we ons aanpassen aan de veranderende wet- en regelgeving. Onze expertise strekt zich uit van de fundamenten van bouwregelgeving tot de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en de Omgevingswet.

Toegewijd aan uitmuntendheid
Ons team, bestaande uit deskundige professionals, zijn om u te begeleiden in elke stap. Of het nu gaat om stedenbouwkundige-, beleids-, of uitvoeringsvraagstukken, wij zijn de perfecte sparringpartner. Wij streven naar een gezonde en duurzame leefomgeving. Een bedrijfsruimte of droomhuis, onze prioriteit is om te zorgen voor veilige, conform de normen gebouwde structuren die bijdragen aan een betere leefomgeving.

Bruggen bouwen in de bouw
In een wereld waar verschillende belanghebbenden soms tegengestelde belangen hebben, zet Borg BWT zich in om bruggen te bouwen. Onze focus ligt op proactieve participatie en facilitatie. Door vooraf zaken te regelen, minimaliseren we conflicten en zorgen we voor soepelere processen.

Diepgewortelde kennis
Met een diepgaande kennis van relevante wet- en regelgeving staan wij klaar om ervoor te zorgen dat uw projecten naadloos voldoen aan benodigde vereisten.

ONZE MENSEN: HET HART VAN BORG BWT

Wij geloven in deskundigheid. Met onze ervaring en kennis zijn we expert binnen het fysieke domein, en blijven we de kwaliteit van de fysieke leefomgeving waarborgen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij bekend met alle aspecten binnen het fysieke domein. Met passie en een praktische aanpak weten onze mensen een kwalitatieve duurzame leefomgeving te behouden.

ONZE MENSEN: HET HART VAN BORG BWT

TEAMWORK MAAKT HET VERSCHIL

Elk bouwproject is een samenspel van diverse stakeholders – van architecten tot toekomstige bewoners. Bij Borg BWT begrijpen we deze dynamiek. We zorgen voor harmonie tussen alle betrokken partijen, waarbij we continu controleren of bouwplannen voldoen aan technische eisen, beoogd gebruik en beleid.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!