WERKEN BIJ BORG BWT:
BOUW MEE AAN JE TOEKOMST

 

WAT BIEDT BORG BWT JOU?

  • Een kwaliteitsgedreven werkomgeving: Sluit je aan bij een team van professionals die toegewijd zijn aan het leveren van de hoogste kwaliteitsstandaarden.
  • Persoonlijke Groei: Je krijgt de kans om je vaardigheden te verbeteren, kennis op te doen en je carrière vooruit te helpen.
  • Een aantrekkelijke beloning: Een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot een vast contract.

Ben jij een dynamische professional met een bouwtechnische of juridische achtergrond? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als Vergunningverlener Wabo, Toezichthouder Wabo, Jurist Wabo, Stedenbouwkundige, bouwfysicus of constructeur? Wordt dan nu deel van ons ambitieus en groeiende team!

Laten we praten
Zijn jouw ambities en vaardigheden een perfecte match met ons team? Neem vandaag nog contact met ons op voor een verhelderend gesprek en ontdek de mogelijkheden bij Borg BWT.

MENSEN MAKEN BORG BWT

Bij Borg BWT vormen mensen het hart van onze organisatie. Ons team bestaat uit diverse professionals – zowel vast in dienst als verbonden op opdrachtbasis. Het is de talent en passie van elk individu die onze diensten naar een hoger niveau tillen.

Groei en ontwikkeling
Investeren in onze mensen is investeren in onze organisatie en gezamenlijke groei. Door jou de ruimte en de tools te geven om jezelf te ontwikkelen in een ondersteunende en veilige omgeving, geloven we dat we samen kunnen bloeien en uitzonderlijke resultaten kunnen behalen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer