ONTDEK JOUW KANSEN
BIJ BORG BWT

 

SAMEN GROEIEN BIJ BORG BWT

Bij Borg BWT zijn we niet alleen op zoek naar talent, maar ook naar commitment en drive. Ons doel is om constant te leren, te innoveren en bovenal kennis met elkaar te delen. Met een mix van ervaring en nieuwsgierigheid streven we gezamenlijk naar een hoog kennisniveau.

Maak deel uit van ons verhaal
Wij zoeken niet zomaar medewerkers; we zoeken partners in groei. Mensen die met passie en expertise een verschil willen maken. Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kan bijdragen aan onze missie.

“If you want to walk fast, walk alone. If you want to walk far, walk together.” – Ratan Tata

Jouw toekomst bij Borg BWT
Heb je een bouwtechnische of juridische achtergrond? En heb je interesse of ambitie in functies zoals vergunningverlener Wabo, toezichthouder Wabo, jurist Wabo of stedenbouwkundige? Of je nu een vast dienstverband zoekt of als Zelfstandig professional aan de slag wilt, bij Borg BWT ligt een wereld van mogelijkheden voor je open.

WAAR JOUW GROEI CENTRAAL STAAT

Voel je geborgen in een werkomgeving die erop is gericht om samen te excelleren. Bij Borg BWT combineren we het beste van twee werelden: de expertise van onze ervaren medewerkers en de frisse blik van nieuw talent.

Onze mensen, onze kracht
We zijn trots op onze diverse en deskundige teamleden, zowel vaste medewerkers als professionals op opdrachtbasis. Bij ons werk je in een stimulerende omgeving waar collegialiteit en een gebalanceerde werkdruk hand in hand gaan.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer