JURISTEN WABO

DESKUNDIGHEID IN WET- EN REGELGEVING EN HANDHAVING

Of het nu gaat om adviseren, handhaven of procederen, onze Juristen Wabo zijn van alle markten thuis. Ze gaan geen enkel obstakel uit de weg wanneer de veiligheid of levenskwaliteit in uw omgeving in gevaar is.

Balanceren van diverse belangen
Onze juristen Wabo zijn bedreven in het herkennen en balanceren van de uiteenlopende belangen die spelen bij bestemmingsplannen, bouwprojecten en de handhaving van bestaande bouw.

Expertise in de Wabo
Specifiek opgeleid in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), geven onze juristen u deskundig advies omtrent de activiteit bouwen, kennen ze de bouw- en sloopveiligheidsregels en relevante ontheffingen. Ze staan klaar om uw stem te vertegenwoordigen bij zowel bezwaar- en beroepzaken bij omgevingvergunnings- en handhavings zaken.

ONMISBAAR BINNEN UW BESTUUR

Dankzij hun grondige kennis van gemeentelijke politiek en gevoelige onderwerpen, zijn onze juristen Wabo (Ow) een waardevolle toevoeging voor uw bestuur. Zij navigeren behendig door het hele handhavingstraject, en hoewel ze niet terugdeinzen voor procedures, ligt hun focus op het vinden van een passende oplossing.

 

Ondersteuning en advisering
Onze juristen Wabo ondersteunen niet alleen met hun expertise, maar staan ook de Vergunningverleners Wabo en Toezichthouders Wabo bij met raad en daad. Het is hun overtuiging dat de wet- en regelgeving omtrent bouwen essentieel is voor een gezonde fysieke leefomgeving. Ze streven ernaar om dit samen met u te waarborgen – altijd met een duidelijke en heldere aanpak, waarbij de relatie centraal staat.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer