STEDENBOUWKUNDIGEN

EEN DUURZAME EN CREATIEVE AANPAK

Bij elke stap, van stedenbouwkundige studies tot beleidsnota’s en van bestemmingsplannen tot beeldkwaliteitsplannen, zetten onze stedenbouwkundigen hun innovatieve, creatieve en deskundige inzichten in. Hun doel? Een harmonieuze leefomgeving realiseren voor alle inwoners, bedrijven en ondernemers.

Regie en coördinatie
Met passie nemen onze experts de leiding over de uitwerking van uw stedenbouwkundige plannen, waarbij ze consequent binnen de kaders van uw beleid blijven.

VAN VISIE NAAR CONCRETE PLANNEN

Onze Stedenbouwkundig experts zijn volledig thuis in ruimtelijke ordening, bouwkunde en planologie. Ze helpen ideeën en initiatieven om te zetten in concrete plannen, met oog voor kwaliteit en gevoel voor maatschappelijk belang.

Van idee tot uitvoering
Hoe realistisch zijn die vernieuwende wooninitiatieven? Hoe integreren de plannen voor een nieuw winkelcentrum met uw visie op de ruimtelijke ordening? Onze experts zijn de verbindende schakel, zorgend dat uw doelstellingen verwezenlijkt worden in samenwerking met ontwerpers en ontwikkelaars.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer