VERGUNNINGVERLENERS WABO 

RISICOANALYSE EN OPLOSSINGSGERICHTHEID

Onze experts identificeren mogelijke risico’s binnen bouwplannen en zorgen dat deze worden voorkomen. Wanneer bouwplannen niet voldoen aan de gestelde normen dan wordt dit helder naar de aanvrager gecommuniceerd en wordt er meegedacht in en gestuurd op mogelijke oplossingen.

Het ultieme doel: Een veilige en prettige leefomgeving
De kern van wat we doen gaat verder dan enkel het toetsen van vergunningsaanvragen. We streven ernaar om gemeenten, inwoners, projectontwikkelaars, en opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van een kwalitatief veilige en harmonieuze leefomgeving.

GRONDIGE TOETSING AAN WET- EN REGELGEVING

Onze Vergunningverleners Wabo zijn volledig op de hoogte van alle eisen waaraan bouwplannen moeten voldoen. Ze zorgen voor een gedetailleerde toetsing aan de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), het bestemmingsplan, en het Bouwbesluit 2012. Dit gaat verder dan enkel technische beoordeling; ze zorgen ook voor naleving van welstandsnormen en overige relevante aspecten.

Aanpassing en communicatie: Sleutels tot succes
Aanpassingsvermogen en sterke communicatieve vaardigheden kenmerken onze Wabo (Ow)- Vergunningverleners. Ze begrijpen lokale thema’s, passen zich aan binnen verschillende organisatieculturen, en benaderen complexe vraagstukken met een helder oog. Van het beoordelen van kleinschalige verbouwingen aan bestaande panden tot het werken aan grootschalige complexe bouwprojecten, ze hanteren elk project met hoogwaardige expertise.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van uw fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgbwt.nl

Bedrijfsgegevens

Borg BWT
KvK: 76218511
Btw-nummer: NL860549446B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer